UN TÂNĂR DIN TUNISIA A FOST INTRODUS ÎN CENTRUL DE CAZARE PENTRU STRĂINII LUAŢI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ ARAD

0
46

Un tânăr din Tunisia, bănuit de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea a fost preluat zilele trecute de poliţiştii de imigrări din Bihor de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş, pentru continuarea verificărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

La data de 13 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Bihor au preluat de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş un tânăr de 23 de ani, din Tunisia, bănuit de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României şi fals privind identitatea.

Pe numele persoanei în cauză, poliţiştii de imigrări au emis decizie de returnare sub escortă, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre a fost dispusă măsura de luare în custodie publică şi introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luaţi în Custodie Publică Arad.

De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.