ACS Husana invinge Stiinta Miroslava cu scorul de 3-0, intr-un meci cu tribuna in picioare pe fazele de atac -FOTO

0
109

Prima victorie din liga a-3-a, acasa pe terenul  Stadionului Municipal, a echipei husene ACS Husana, intr-un meci plin de energie ce s-a desfasurat mai mult in jumatatea de teren a echipei Stiinta Miroslava cu suturi si ocazii pe poarta . Antrenorul Catalin Nicolau impreuna cu staful tehnic au reusit sa gaseasca formula castigatoare si sa ofere sutelor de suporterii veniti la microfon un meci spectaculos ,trait pana la ultimul fluier al arbitrului central . 

In tribuna s-a aflat domnul primarul Ioan Ciupilan cat si  domnul Mircea Gologan, subprefectul judetului Vaslui, un mare fan al echipei husene care nu absenteaza la niciun meci al echipei ACS Husana disputat acasa. 

Primul gol care a ridicat stadionul in picioare a fost oferit in minutul 30 de Alex Sahru. La 26 de minute diferenta, Sergiu Gardea reuseste sa duca scorul la 2 la 0 pentru ACS Husana. Cateva minute mai tarziu, in minutul 61, Luke Tan, printr-o serie de pase si driblinguri incredibile, reuseste sa marcheze pentru 3 la 0.

In aceste momente echipa huseana urca pe locul 11 a clasamentului seriei 1, cu 4 puncte . Urmatorul meci va fi disputat la Focsani. 

Din tribuna, Daniel Dobrea – presedintele ACS Husana, a trait meciul la intensitate maxima si s-a bucurat zgomotos de fiecare data cand echipa a marcat . Acesta s-a aratat multumit de evolutia echipei si afirma ca lucrurile incep sa prinda un contur la echipa : 

“ A fost un meci pe care  l-am trăit cu toti la intensitate maxima. Schimbarile si noua strategie a dat roade . Baietii au jucat cu sufletul la fiecare pasa si sunt mandru de acest lucru . Trecem usor, usor peste emotiile si “frica” daca ii pot spune asa de a arata adevaratul potential . Vreau sa il felicit pe domnul antrenor si tot staful si le multumesc pentru spectacolul oferit pe teren. “ declara Daniel Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.