marți, 30 aprilie, 2024

Dieta Serenei Williams: cum a reusit tenismena sa-si recapete formele dupa nastere

Distribuie:

Publicat:

Tenismena americana Serena Williams, in varsta de 36 de ani, a dezvaluit dieta stricta pe care a urmat-o pentru a-si recapata formele dupa ce a dat nastere primului sau copil.
Sportiva, care a devenit mama anul trecut, a povestit ca s-a luptat din greu pentru a reveni la greutatea initiala si desi alapta a apelat la o dieta vegana stricta. „Am apelat la stilul vegan si nu am consumat zahar“, a declarat castigatoare a  39 de titluri de Grand Slam. „Mancam foarte sanatos. Ce am invatat este ca fiecare organism este diferit – indiferent cat de mult mult sport faceam, pentru mine nu functiona“, a spus Williams presei inaintea revenirii la Wimbledon.

Mic dejun: Serena ia micul dejun devreme. Acesta este format dintr-o ceasca de ovaz, capsuni si unt de migdale.

Gustare: De obicei prefera sandwich-uri de legume sau paine integrala cu unt de migdale sau arahide. 

Masa de pranz: Salata de pranz include spanac, salata verde, castraveti, rosii, portocale sau mandarine, ceapa, crutoane si migdale decojite. Tot la pranz bea si un pahar cu suc de lamaie.

Gustare de seara: Pui la gratar impreuna cu o bautura sanatoasa, cum ar fi ceai verde sau limonada neindulcita. 

Cina: Putin orez brun, salata si legume la tigaie. Williams a vorbit si despre momentul in care s-a hotarat sa inceteze alaptarea fiicei sale. „Am stat literalmente cu Olympia in bratele mele, am vorbit cu ea despre asta si ne-am rugat. I-am spus uite, mami trebuie sa se opreasca pentru ca are de facut asta. Am plans putin, dar nu atat cat m-am gandit ca o voi face“, a dezvaluit sportiva. Williams s-a casatorit cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian (35 de ani), in noiembrie 2017, la doar doua luni dupa nasterea fetitei lor, Alexis Olympia. sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img