Cum ne poate afecta luna sangerie, cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol

0
53

Luna sangerie e foarte aproape de noi, mai exact in aceasta vineri, pe 27 iulie, vom putea asista la cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol. Iata ce efecte poate avea asupra corpului, dar si psihicului tau:

Pot iesi la suprafata emotii profunde. Toate emotiile, gandurile si sentimentele vor fi scoase la iveala pe parcursul eclipsei de Luna. O “luna sangerie” intotdeauna va scoate la suprafata emotii care au stat ascunse multa vreme. Adevarul nu este de fiecare data cel mai frumos, iar de cele mai multe ori gasim diferite metode prin care il ascundem sau sa il ignoram. Din pacate, adevarul apare intotdeauna. Ar trebui sa te pregatesti pentru putina drama in viata ta pentru ca haosul datorat unor schimbari ii vor face pe toti sa se simta mai instabili, sensibili si emotionali fata de cum sunt in mod obisnuit.

Frica si anxietate. Daca nu esti atenta sau ignori semnalele pe care ti le da Luna Sangerie, sunt sanse destul de mari sa se schimbe multe lucruri in viata ta, fara ca tu sa iti dai seama. Eclipsa totala de Luna va pune capat unor lucruri importante din viata ta.

Lucrurile precum trecerea printr-o despartire, mutarea intr-un alt oras, concedierea de la locul de munca sau o schimbare majora a credintelor sunt cunoscute pentru faptul ca se intampla pe parcursul unei eclipse de Luna. Fie ca esti pregatita pentru aceste transformari sau nu, sunt sanse sa te simti nelinistita in legatura cu incertitudinea pe care o au aceste evenimente. Cu toate acestea, eclipsa totala de Luna doar accelereaza anumite lucruri spre rezultatul final.

Te simti obosita. Cu atata drama care are loc in viata ta, este putin probabil sa gasesti si ocazia in care sa te odihnesti. Mintea ta se poate gandi la foarte multe lucruri, iar astfel te poti simti obosita. De asemenea, poti fi asaltata din directii destul de ciudate, presata de anumite limite si desigur nesigura de sentimentele care te coplesesc. Daca simti ca nimic nu seamana cu lucrurile pe care le aveai sau stiai inainte, este doar pentru ca unele lucruri trebuiau puse in ordine pentru tine.

Impact asupra femeilor insarcinate. Exista numeroase mituri si superstitii legate de ce trebuie sa faca si ce sa evite femeile insarcinate atunci cand vine vorba de Luna Sangerie. Unul dintre ele ar fi faptul ca ar trebui sa ramana in casa, la adapost. Argumentul prezentat de specialisti poate fi acela ca tragerea gravitationala a Lunii va fi cea mai puternica in timpul unei eclipse de Luna si, prin urmare, femeile gravide ar trebui sa ia masuri de precautie prin a nu iesi in aer liber sau sa aiba parte de odihna adecvata. O eclipsa totala de Luna poate provoca unele modificari hormonale in organism, care se pot manifesta prin faptul ca o persoana se simte agitata, anxioasa, obosita sau emotionala. Dar o femeie este cel mai bun judecator pentru ceea ce este bun pentru ea si ce nu este. sursa: elle.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.