La 71 de ani, o profesoara de la Oxford este campioana la ridicat haltere

0
52

La 71 de ani strabate lumea intreaga pentru a participa la concursuri de forta. Cunoscuta pentru celebrele sale sosete curcubeu, o profesoara de la Oxford uimeste de fiecare data cand este intrebata ce varsta are.

In scoala credea ca este „cel mai nepregatit elev pentru orele de sport“. si i-a luat zeci de ani sa-si dovedeasca aptitudinile sportive si sa descopere modul in care miscarea poate schimba viata unei persoane. Este povestea lui Catherine Walter, profesor al Universitatii Oxford, care s-a aventurat pentru prima data intr-o sala de forta la 65 de ani.  

„In urma cu sase ani, i-am spus unuia dintre fiii mei ca ma simt neputincioasa, ca sunt prea ocupata sa merg la sala de cinci ori pe saptamana si ca ma ingrozea faptul ca sunt pe o panta alunecoasa, avand in vedere varsta mea“, a povestit femeia pentru The Independent. Aceasta spune ca s-a apucat de ridicat greutati la sugestia fiului sau, considerand ca astfel nu ar trebui sa meraga la sala atat de des. Plecand de la simple antrenamente saptamanale, Walter si echipa sa au ajuns sa faca performanta la concursuri din toata lumea, devenind celebri pentru purtarea sosetelor curcubeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.