O femeie a murit in timpul unei proceduri de marire a posteriorului. Medicii trag un semnal de alarma

0
42

O britanica in varsta de 29 de ani, mama a doi copii, a murit in timpul unei operatie de marire posteriorului, procedura efectuata in Turcia, scrie digi24.ro, care citeaza Sky News. Interventia consta in transferarea grasimii din alte zone ale corpului in posterior, pentru a-l mari si a-l ridica. Pentru operatie, femeia achitase peste 3.300 de euro.

Leah Cambridge avea 29 de ani si era cosmeticiana in orasul Leeds. Ea a mers pana in Izmir, Turcia, pentru a-si mari posteriorul, dar a murit pe masa de operatie, din cauza unor complicatii. Iubitul tinerei crede ca femeia nu era pe deplin constienta de riscurile unei astfel de interventii si a scris pe Facebook ca operatia abia incepuse cand femeia a murit subit.

Operatiile de marire a posteriorului au devenit foarte populare in ultimii ani, in special in SUA si Brazilia, insa in America Latina zeci de femei si-au pierdut viata din cauza interventiilor si a materialelor utilizate. Medicii trag un semnal de alarma si le avertizeaza pe femeile care isi doresc un posterior mai generos sa ia in calcul toate riscurile. De exemplu, adeseori se folosesc substante precum polimerii sintetici, care pot provoca numeroase complicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.