Lucruri pe care sa le eviti pentru sanatatea relatiei tale

0
64

Daca relatia in care esti implicat este cu adevarat importanta pentru tine trebuie sa eviti greselile care ar putea sa o destabilizeze. In orice relatie se comit greseli , iar atunci cand sentimentele sunt puternice multe greseli se iarta. Totusi, sunt cateva care au dovedit in timp ca conduc destul de des la destramarea relatiei. Asa ca e bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi. 

Nu pune cariera mai presus de relatia ta. Da, cariera este importanta dar in timp ce dedici din ce in ce mai mult timp vietii profesionale, ceva va primi mai putina atentie, mai putin timp. Ceva din viata ta va trebui sacrificat. Obiectivul tau este sa te asiguri ca acel ceva nu este chiar relatia ta. Poti intotdeauna sa iti gasesti alt job, dar ai o singura sansa sa faci lucrurile sa mearga cu dragostea vietii tale. E vorba de prioritati.

Nu prefera tehnologia in locul partnerului. Cuplurile fericite stiu sa renunte la telefoane si laptop sau sa inchida televizorul ca sa petreaca timp de calitate impreuna. De asemenea, cuplurile fericite nu isi verifica profilul de Facebook in timpul unei cine romantice.

Nu evita sa abordezi subiecte delicate. Relatiile se bazeaza pe intimitate. Daca nu poti discuta probleme serioase cu partenerul tau inseamna ca aveti probleme la capitolul intimitate. Sunt momente cand relatiile sunt usoare si momente cand trebuie sa luati decizii importante impreuna. Nu ar trebui sa existe niciun subiect despre care sa nu puteti vorbi.

Nu te razbuna pe partener, nu il pedepsi. Cel mai frecvent, cand vrei sa iti pedepsesti partenerul, fie refuzi sa mai faci sex, fie nu ii mai adresezi niciun cuvant. Niciuna dintre variante nu reprezinta o solutie! Cuplurile fericite stiu cand sa opreasca o discutie contradictorie ca sa nu se ajunga la cearta si stiu si cand sa o reia ca sa ajunga la o solutie.

Nu renunta sa lupti pentru relatia ta. Cuplurile fericite nu renunta atunci cand lucrurile devin grele, nici atunci cand devin foarte grele. Daca partenerul tau e important pentru tine, o vei scoate la capat! Renuntarea nu este o optiune pentru un cuplu fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.