De ce usturoiul este una dintre cele mai bune plante pentru inima

0
61

Orzul verde are proprietatea de a reduce palpitatiile, ceea ce il face una dintre cele mai bune plante pentru inima. Acesta contine foarte multa vitamina a, foarte mult potasiu si chiar mai mult fier decat contine telina. Antioxidantii pe care ii contine aceasta planta duc la revitalizarea organismului, iar proprietatile acesteia se pastreaza indiferent daca este consumata sub forma de suc sau pulbere. Pulberea se obtine prin deshidratarea sucului de orz verde si are proprietatea de a combate palpitatiile.

Rozmarinul contine favonoide, cunoscute pentru proprietatea de reglare a ritmului cardiac, ceea ce le face unele dintre cele mai bune plante pentru inima. Acesta ajuta la eliminarea starilor de tensiune arteriala ridicata si poate fi consumata sub forma de macerat pentru un tratament indelungat. O cana de rozmarin se macereaza cu doua cani de alcool de 60% de grade, si se lasa doua saptamani, iar apoi se strecoara. Tratamentul presupune o jumatate de lingurita de rozmarin din doua in doua ore, zilnic, in prima saptamana, iar in urmatoarele doua saptamani se administreaza doar de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Numeroase boli ale inimii, precum hipertensiunea, tahicardia, felbita, tromboflebita sau ateroscleroza pot fi tratate cu ajutorul unora dintre cele mai bune plante pentru inima. Chiar daca tratamentul cu plante trebuie tinut pe termen lung, acesta este mult mai sanatos decat tratamentul cu produse farmaceutice, iar plantele pot avea efecte benefice asupra intregului organism, nu doar asupra inimii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.