Semnele care iti spun ca ai corpul plin de toxine

0
38

Daca incepi sa simti ca ceva este in neregula in organismul tau, toxinele ar putea incepe sa se acumuleze in cantitati mari. Toxinele, dieta inadecvata, lipsa somnului si stresul iti dau peste cap echilibrul organismului. Desi le pui adesea pe seama suprasolicitarii, durerile de cap frecvente si starile persistente de oboseala sunt semne care arata ca organismul are nevoie de o pauza, dar si de o cura de detoxificare. Iata care sunt semnele care iti spun ca ai nevoie de o detoxifiere.

1. Te simti mereu balonata – Daca nu mergi la toaleta cel putin o data pe zi, este un indicator serios ca ai toxine in sange si in organism.

2. Respiratie urat mirositoare – Atunci cand nu dispare, este un semn ca ficatul si intestinele nu mai pot elimina toxinele din corp atat de rapid precum ar trebui sa o faca.

3. Ai reactii puternice la mirosuri – Atunci cand ficatul are probleme cu indepartarea toxinelor din corp, devenim mai sensibili la mirosurile puternice. Acestea pot provoca dureri de cap si ameteli.

4. Nu mai reusesti sa slabesti – Atunci cand corpul este plin de toxine, nu mai poate face fata si procesului de slabire. sursa: clicksanatate.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.