Tratamente pe baza de plante care imbunatatesc circulatia sangelui la picioare

0
53

Picioarele sunt o parte importanta a corpului. Daca nu primesc suficient sange, nu vor fi in stare sa mearga. Din fericire, exista remedii naturale care pot imbunatati circulatia sangelui la nivelul picioarelor. Iata cateva tratamente pe baza de plante pe care le poti incerca!
Ce remedii pe baza de plante imbunatatesc circulatia sangelui la picioare?

O circulatie sanguina slaba a picioarelor poate duce la aparitia durerilor si poate face ca extremitatile sa amorteasca pentru perioade lungi de timp. Aceste senzatii neplacute pot face dificil mersul sau chiar statul in picioare. O vizita la medic poate fi costisitoare, iar efectele tratamentelor sunt temporare.

Remediile naturale ofera o alternativa pentru a imbunatati circulatia sanguina slaba a picioarelor. Multe dintre aceste optiuni pot fi mai eficiente cand vine vorba de stimularea fluxului sanguin periferic decat medicamentele prescrise de doctori. 

Gingko biloba subtiaza in mod natural sangele, astfel incat sa curga mai usor. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute si vechi plante medicinale din natura. A fost folosita in medicina traditionala pentru mii de ani in vederea imbunatatirii circulatiei sanguine. Frunzele copacului de ginkgo biloba contin un diluant natural al sangelui, care impiedica trombocitele din sange sa se stranga la un loc. Acest lucru scade riscul de formare a unui cheag de sange intr-un vas de sange. Cheagurile de sange pot bloca fluxul sanguin si pot cauza un accident vascular cerebral mortal.

In mod clar, ginkgo imbunatateste circulatia in tot corpul. Avand in vedere efectul de subtiere a sangelui, aceasta planta medicinala puternica nu ar trebui luata impreuna cu alte medicamente, decat daca iti recomanda medicul. 

Consumul de usturoi este recomandat pentru picioarele tale

O modalitate alternativa de a preveni afectiunile si bolile este sa adaugi cat mai mult usturoi in dieta ta. Consumul de cativa catei de usturoi pe zi reprezinta o modalitate naturala de a controla nivelul tensiunii arteriale. Usturoiul este deosebit de benefic pentru pacientii cu diabet zaharat, care au adesea o circulatie sanguina slaba. Proprietatile sale antiseptice ajuta la eliminarea infectiilor microbiene, care ar putea provoca inflamatii si umflaturi. In plus, poate ajuta la scaderea cantitatii de glucoza, care ingroasa sangele. De asemenea, poate scadea si nivelul de colesterol din sange, care cauzeaza ingrosarea si rigidizarea vaselor de sange.

Prin reducerea excesului de zahar din sange si a colesterolului rau din organism, usturoiul aduce beneficii tensiunii arteriale. Condimentul acesta este important pentru sistemul circulator.

Fructele de paducel sunt recomandate pentru vasele de sange ale picioarelor

Exista mai mult de 1.000 de arbusti si arbori care se incadreaza in termenul colectiv de paducel. 
Fructele comestibile care provin de la aceste plante au calitati medicinale, motiv pentru care au fost utilizate in mod traditional pentru a trata problemele circulatorii.

Consumul regulat de fructe de paducel te va ajuta sa imbunatatesti fluxul sanguin din corp. Pentru cele mai bune rezultate, fructele pot fi consumate cu piper cayenne, usturoi si ginkgo biloba. Combinatia celor patru plante va face minuni pentru circula sangelui de la nivelul gleznelor si picioarelor. 

Si afinele ar trebui sa fie pe aceasta lista. Nu numai ca ajuta la ameliorarea problemelor circulatorii de la nivelul picioarelor si din restul corpului, ci imbunatatesc si vederea si sanatatea ochilor. sursa: eva.ro
S.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.