Un tata din Ghermanesti cheltuia salariul cum ii poftea inima, sotia si-a luat copiii si-a plecat unde a vazut cu ochii . Copiii au nevoie de ajutor de sarbatori – FOTO

0
68

 

Ionela Perja, in varsta de 42 de ani, domiciliata in localitatea vasluiana Ghermanesti, comuna Dranceni, ajunsa la limita puterilor, si-a luat copiii si a plecat unde a vazut cu ochii.Cei patru au varste cuprinse intre 3 si 19 ani . Norocul sau a fost ca Gelu Pecheanu, administratorul comunei Dranceni, un om cu inima mare si cu frica de Dumnezeu, le-a oferit pentru perioada de iarna o casa a unei rude .

 

Ultimii doisprezece ani au fost un chin pentru saraca femeie

 

Perj Ionela, este o femeie care toata viata sa s-a dedicat familiei, cresterii copiilor si ingrijirii gospodariei . Dupa 20 de ani de casnicie, satula de lipsuri si de neglijenta sotului pentru familie, femeia a cedat . Aceasta povestete cum sotul sau, paznic la un centru din comuna, o mintea in privinta salariului si luna de luna, acesta isi sustragea din salariu o suma pe care o cheltuia dupa bunul sau plac . Ultima si care a fost si apogeul a fost anul acesta cand barbatul desi stia ca veniturile familiei sunt foarte mici , de Black Friday si-a luat telefon mobil, desi copiii nu aveau paine pe masa .

 

Gelu Pecheanu, omul care a sarit imediat in ajutorul familiei

 

Desi, initial acesta a incercat sa impace familia pentru a trece peste sarbatori si peste iarna, sotia si copiii nu au mai dorit sa auda de o viata comuna cu tatal lor . Administratorul public al comunei Dranceni, nu i-a lasat pe drumuri si le-a oferit o casa ce apartine familiei sale pentru a locui provizoriu si de ce nu, poate sa le-o vanda in rate . Ba mai mult i-a promis femeii ca ii va cauta un loc de munca pentru ea cat si pentru fiul cel mai mare in varsta de 19 ani .

 

Familia are nevoie de alimente pentru Sfintele Sarbatori de Iarna

 

Pentru ca deja este jumatatea lunii decembrie, si in mai putin de 1 saptamana, este Ajunul Craciunului , familia are nevoie de o mana de ajutor . Acestia s-au mutat in casa straina si nu au nimic pregatit , dar nici bani. Femeia isi cauta de munca , insa timpul nu o ajuta deloc . Luca de 3 ani si Narcis de 12 ani, sunt in asteptarea lui Mos Craciun, insa este posibil ca fara putin ajutor din partea unor persoane cu suflet mare, Mos Craciun sa lipseasca din sanul familiei anul acesta . Oricine doreste sa ajute familia, poate merge la Primaria din Ghermanesti unde va primi informatii despre locatia famliei Perj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.