Iată de ce ar trebui să pulverizați oțet în jurul ferestrelor!

0
64

Pulverizați oțet în jurul ferestrelor! Acest sfat chiar merită incercat! Cand soarele va începe în sfârșit să se arate și temperaturile sa creasca, puteți deschide din nou ferestrele pentru a lasa aerul curat sa intre. Aerul proaspăt este binevenit, dar chiar dacă geamurile sunt închise, se pare că insectele (precum țânțarii) intră prin fisuri.

Oțetul face minuni in orice casa

Știați că oțetul este un adevărat produs miracol? Îl poți folosi pentru o mulțime de lucruri. De exemplu: adăugarea de oțet la rufele tale oferă multe avantaje. Mirosurile rele ca transpirația, urina sau mucegaiul nu au nicio șansă să rămână dacă adăugați oțet in mașina de spălat. Părul animalelor nu se va lipi de hainele tale la fel de ușor dacă folosești oțet, ceea ce este ideal dacă ai acasă un animal păros, precum un câine sau o pisică. Oțetul este, de asemenea, o alternativă bună la balsamul țesăturilor; este complet natural, în timp ce balsamul conține multe substanțe chimice nocive.

Acum să trecem la trucul nostru cu oțet pe care l-ați așteptat.

Pulverizați oțet în jurul ferestrelor!

Puteți ține insectele departe de casa dvs. cu puțin oțet. Se amestecă 150 ml de apă și 150 ml de oțet într-un spray, se agită astfel încât amestecul să fie omogen. Utilizați acest amestec pentru a pulveriza rama ferestrelor interioare și exterioare (dacă puteți – nu vă riscați dacă locuiți într-un apartament cu mai multe etaje!). Tantarilor nu le place mirosul de otet si vor ramane departe.

Scapi si de păianjeni

Acest amestec nu numai că ține țânțarii departe, ci și păianjenii. Oțetul conține un tip de acid pe care păianjenii nu il pot tolera. Acesta este motivul pentru care este bine să pulverizați amestecul în locuri unde păianjenii obișnuiesc să meargă, dulapurile și colțurile. Chiar dacă oțetul are un miros suficient de puternic, nu vă faceți griji, dormitorul și camera de zi nu vor mirosi a oțet. Când este uscat, mirosul dispare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.