Atentie la etichetele alimentelor! TOP 5 informatii esentiale de pe spatele produselor, dezvaluite de un expert in nutritie

0
39

Specialiștii în nutriție și medicii recomandă consumul de alimente cât mai naturale și sănătoase, iar pentru a identifica de pe rafturile magazinelor care sunt alimente potrivite unui stil de viață sănătos este extrem de important să știm să citim corect etichetele acestora.

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție și fondator yummdiet.com ne învață la ce trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm un produs alimentar.

„De multe ori privim vizita la supermarket ca pe o experiență tentantă sau chiar periculoasa pentru dieta, însă dacă respectăm câteva reguli simple nu avem niciun motiv sa ne batem capul cu asta. Pentru un stil de viață sănătos este important ca majoritatea alegerilor alimentare să provină din alimente integrale, neprelucrate: legume, fructe, leguminoase, fasole, pește sălbatic, carne provenită de la animale crescute la sol sau chiar organică dacă avem ocazia, ouă, produse lactate și cereale integrale.

Primul sfat pe care îl dau mereu clienților mei este să se ducă la cumpărături cu o listă bine stabilită de acasă. O organizare bună ne dă siguranța că nu vom achiziționa alimente din impuls și nu ne vom abate de la principiile noastre alimentare. Acesta este și motivul pentru care pentru a ușura munca clienților mei în cadrul platformei de diete yummdiet.com am dezvoltat o secțiune care cuprinde o listă de cumpărături cu toate alimentele și gramajul necesar pentru o săptămână a meniului personalizat generat.”, a explicat Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.