Studiu: Ce cadouri primite de la partener ne incanta cel mai mult

0
66

Crăciunul fiind așa de aproape, începe cursa pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi! Cu toate acestea, cumpărarea cadoului nu este partea dificilă, adevărata dificultate constă în a decide ce cadou ar duce o plăcere mai mare persoanei care îl primește.

Având în vedere acest lucru, site-ul OnBuy.com a realizat un studiu pe 2.538 de persoane aflate într-o relație (1.254 de bărbați și 1.284 de femei). Li s-au trimis 15 tipuri de cadouri pentru a le oferi partenerilor lor. Cei care au luat parte la studiu au fost rugați să folosească un dispozitiv pentru a monitoriza ritmul cardiac al partenerilor lor înainte și după primirea cadourilor. Scopul studiului a fost să afle ce cadouri îi încântă cel mai mult pe partenerii lor!

Cadourile care au crescut cel mai mult ritmul cardiac al femeilor au fost Bijuteriile (65% creștere), Gadgeturile (63% creștere) și Parfumurile (54% creștere).

Cadourile care au crescut cel mai mult ritmul cardiac al bărbaților au fost Gadgeturile (63% creștere), Jocurile pe calculator (59% creștere) și Echipamentele sportive (52% creștere).

Jucăriile sexuale au avut același efect asupra bărbaților și femeilor, care au experimentat aceeași creștere a ritmului cardiac atunci când le primeau (119 BPM).

În mod similar, primirea cărților a ridicat ritmul cardiac al bărbaților și femeilor la 124 BPM.

Ce cadouri le încântă cel mai mult pe femei?

Studiul a dezvăluit că femeile au fost cel mai încântate atunci când au primit bijuterii, creșterea ritmului cardiac fiind de 65% (de la media generală de 83 BPM la 137 BPM la primirea cadoului).

CONTINUAREA PE CSID.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.