Reteta eclere frantuzesti – cum se fac cojile de ecler, crema de vanilie si glazura de ciocolata

0
187

Rețetă eclere franțuzești, pas cu pas – ușor de pregătit! Nu vom dezbate problema eclere versus ecleruri, dicționarul ne spune clar că a doua variantă este cea corectă. Dar cum toată lumea le știe ca „eclere” și nu prea ne interesează altceva decât gustul perfect, am preferat să lăsăm în titlu varianta greșită. Măcar de ar ieși rețeta perfect și singura „bubă” să fie faptul că le-am stâlcit numele!

Astăzi învățăm să facem acasă delicioasele eclere franțuzești, cu cremă fină și delicată și o glazură de ciocolată care dă dependență.

O luăm pas cu pas – de la pregătirea cojilor până la crema decadentă de vanilie și glazura lucioasă de ciocolată, fie că este albă ori neagră!

Cam o oră vă ia să faceți acest desert minunat, iar din ingredientele de mai jos obțineți 8 eclere dolofane. Grijă mare – un singur ecler are cam 350 de calorii, deci atenție la excese!

CONTINUAREA PE CSID.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.