Compatibilități zodia Scorpion în procente. Cât la sută te potrivești cu nativii Scorpioni

0
194

Care sunt semnele zodiacale care sunt compatibile cu Scorpionul. Ce zodii nu se înțeleg deloc cu nativul

Zodia Scorpion are polaritate negativă, fiind cunoscută şi drept Zodia Misticului sau a Căutătorului. Sufletul Scorpionilor este dominat de o furtună de sentimente, chinuit de întrebări şi aflat în căutarea liniştii pe care rareori o găseşte. Scorpionul guvernează Casa a opta, a Morţii şi a Moştenirilor, atât materiale, cât şi spirituale. Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumită tendinţă spre izolare şi pasivitate.

Compatibilitate cu zodia Berbec. 48%

Pe cât de dificilă este compatibilitatea sexuală, pe atât de simplă este încrederea. Totul se rezumă la “Dacă minți, mori!”. Ambii parteneri sunt geloși și posesivi și vor evita să se mintă. Cu siguranță Berbecul va bate nervos din picior, în timp ce Scorpionul va vorbi despre nemurire. Din perspectiva Berbecului, așa ceva nu este un subiect de discuție.

Combinația dintre Berbec și Scorpion este imaginea cea mai agresivă dintre Apă și Foc. Focul evaporă Apă, Apa stinge Focul. Dacă vor găsi o cale de mijloc, relația lor poate fi fuziune nucleară.

Compatibilitate cu zodia Taur. 89%

Dacă partenerul Taur este închis și prea tăcut, ar putea trezi natura suspicioasă a Scorpionului, care va începe cu întrebări obsesive. Acest lucru le va deteriora încrederea unul în celălalt.

Dacă reușesc să găsească acest echilibru minunat, nu ar trebui să aibă probleme. În timp ce Scorpionul va merge în profunzime spre a descoperi toate acele lucruri despre care Taurul nu pare interesat, ar putea fi foarte surprins să descopere că, în spatele naturii Taurului, există o înțelegere profundă a tot ceea ce se întâmplă în jur. Taurul și Scorpionul sunt semne de plăcere fizică profundă, dar fiecare are propria viziune despre acest lucru. Ceea ce ar putea duce la o relație posesivă fără nici o ieșire, deși probabil că nici nu ar vrea să iasă.

Compatibilitate cu zodia Gemeni. 15%

Scorpionul are încredere în toată lumea până când nu o mai face. El are această natură ciudată, posesivă, care poate acorda încredere maximă partenerului lor, până când primul sâmbure de suspiciune va încolți. Este un lucru bun că Gemenii pot comunica cu oricine. Ei vor fi intrigați de natura Scorpionului și foarte curioși să afle mai multe despre acesta. Acest lucru va fi amplificat de profunzimea subiectelor propuse de Scorpion, până la punctul în care acestea devin prea întunecate sau depresive. Gemenii și Scorpionul se vor scoate din minți reciproc. Niciunul dintre ei nu va înțelege ușor personalitatea celuilalt. Pentru Gemeni, partenerul lor va părea prea negru și deprimant, în timp se Scorpionul va vedea în partenerul său un tip fără scop și profunzime. Dacă se îndrăgostesc, se pot conecta prin iubirea reciprocă și pot completa ce lipsește la celălat.

Compatibilitate cu zodia Rac. 79%

Când Scorpionul se îndrăgostește, încrederea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le caută. Dacă se simte trădat, partenerul va afla cât de malefic poate să fie. Scorpionul, prin natura sa, este gelos, dar când se simte amenințat, devine bolnav de posesiv. Racul și Scorpionul se înțeleg, de obicei, fără cuvinte. Acest lucru le poate influența inclusiv viața amoroasă. În bine sau în rău, depinde numai de nevoia lor de mister. Comunicarea dintre ei este perfectă, până când ajung la capitolul emoții. Atâta timp cât Scorpionul nu își respectă propriile emoții, Racului ii va fi foarte greu să stabilizeze relația.

Compatibilitate cu zodia Leu. 29%

Latura pozitivă a unei relații dintre Leu și Scorpion, la capitolul încredere, este că ambii sunt semne fixe. Cu toate că lipsa flexibilității ii caracterizează, când vine vorba despre încredere reciprocă pun rapid bazele une relații transparente. Leul vrea să arate lumii cea mai bună imagine, iar Scorpionul se bazează pe karma. Între ei ar putea interveni o lipsa de respect și comunicare. Ambii sunt obsedați de ceva. Relația lor nu este deloc ușoară, ambii parteneri putând fi foarte încăpățânați și rigizi, atât în ceea ce privește opiniile, cât și în ceea ce privește alegerile de viață și modul în care percep realitatea.

COntinuarea pe wowiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.