Fructul interzis diabeticilor: Conținutul mare de zahăr poate agrava boala

0
98

Diabetul de tip 2 nu trebuie să submineze calitatea vieții dacă urmați o serie de pași simpli pentru a-l gestiona. Dieta este esențială, dar există câteva articole riscante. Potrivit Nataly Komova,expert în fitness la JustCBD, dacă ai diabet ar trebui să ai mare grijă cu acest fruct.

Diabetul de tip 2 se caracterizează prin niveluri volatile ale zahărului din sânge cauzate de o disfuncție a modului în care organismul produce insulină. Rolul principal al insulinei este de a regla nivelul zahărului din sânge, astfel încât atunci când acest mecanism este defect, nivelul zahărului din sânge poate crește la niveluri periculoase. Din fericire, puteți contracara creșterea nivelului de zahăr din sânge luând decizii alimentare raționale.

Nivelul de zahăr din sânge crește ca răspuns la consumul de alimente și nu toate alimentele au același impact asupra nivelului de zahăr din sânge.

Produsele cu un conținut ridicat de carbohidrați și zahăr sunt cei mai mari infractori, deoarece determină creșterea bruscă a nivelului de zahăr din sânge.

COntinuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.