Planta mai puțin cunoscută care ajută la tratarea diabetului

0
58

Diabetul de TIP 2 reprezintă majoritatea cazurilor de diabet, necesitând un management atent pentru a reduce riscul de complicații grave de sănătate. În timp ce schimbările stilului de viață, cum ar fi mai multe exerciții fizice, sunt recomandate pentru a controla și a preveni afecțiunea, oamenii de știință au descoperit că o plantă este „beneficioasă”.

Diabetul de tip 2 este o afecțiune în care organismul nu produce suficientă insulină sau celulele corpului nu reacţionează la insulină. Este cea mai comună formă de diabet, reprezentând aproximativ 90% din cazuri.

Spre deosebire de diabetul de tip 1, care este o afecțiune autoimună, diabetul de tip 2 este cauzat în mare parte de o dietă proastă, bogată în grăsimi și sare, potrivit doctorulzilei.ro. Aceasta înseamnă că dieta joacă un rol cheie în gestionarea și potențiala recesiune a afecțiunii atunci când aceasta se dezvoltă.

Cu toate acestea, unele alimente sunt mai bune decât altele pentru a ajuta diabeticii de tip doi să-și gestioneze nivelul zahărului din sânge și să le mențină într-o fereastră sănătoasă. Deoarece nu toate alimentele funcționează pentru toată lumea, cercetătorii caută mereu alimente alternative care ar putea fi folosite pentru a controla zahărul din sânge și pentru a reduce nevoia de medicamente.

COntinuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.