Brânza care scade riscul de cancer: Conține o proteină cu efect antitumoral

0
63

Brânza feta scade riscul de cancer. Iată și alte beneficii și explicațiile ce stau la baza acestor afirmații. „Secretul” calității este laptele.

Delicioasă și ușor de integrat în diferite preparate, brânza este produsul lactat considerat un superaliment, fiind ”esența” laptelui, cu un conținut bogat de nutrienți și vitamine.

Este un aliment versatil, putând fi consumată atât ca fel principal, cât și ca desert, dulce sau sărat, la micul dejun sau la cină, în combinații foarte variate, fapt ce îi permite să se afle în regimul alimentar al majorității oamenilor.

Din ce tip de lapte se face

Este obținută din lapte de oaie sau de capră, ori combinația dintre acestea, iar aportul nutritiv bogat și beneficiile pentru sănătate o recomandă ca printre cele mai bune tipuri de brânzeturi, notează Nutrition&You.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.