Initiativa frumoasa a edilului Boros: Toate mormintele Barladului au lumina de Pastele Blajinilor – FOTO

0
57

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, inca din seara zilei de 26 aprilie, pe mii de morminte din cele doua cimitire ale orasului au fost aprinse candele. Actiunea va continua si astazi, pana cand toate cele aproximativ 30.000 de locuri de veci vor fi luminate, conform traditiilor crestine de Pastele Blajinilor.
Initiativa i-a apartinut primarului Dumitru Boros si a fost pusa in practica cu sprijinul angajatilor Directiei de Administrare a Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor Barlad, carora li s-au alaturat si cativa voluntari si politisti locali aflati in timpul liber.

„Ne-am gandit sa venim in intampinarea cetatenilor municipiului Barlad care, in contextul actual, nu au putut ajunge la mormintele celor decedati pentru a-si face datoria sufleteasca de a le aprinde o lumanare la capatai. Avand in vedere numarul mare de locuri de veci, actiunea va dura pana cand pe toate mormintele se vor pune candele, pentru linistea sufleteasca a celor vii si spre odihna vesnica a celor raposati”, a spus primarul Dumitru Boros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.