A 25 zi a războiului din Ucraina. Rusia a făcut un progres redus în capturarea orașelor, dar a crescut numărul atacurilor asupra zonelor urbane

Publicat:

Forțele ruse au făcut progrese reduse în capturarea orașelor din Ucraina, în schimb Rusia și-a sporit numărul atacurilor asupra zonelor urbane și, prin urmare, la o creștere a numărului de victime civile, potrivit ultimei evaluări a serviciilor britanice de informații militare.

Serviciul de informații al Ministerului britanic al Apărării spune că forțele ruse continuă să încercuiască o serie de orașe din estul Ucrainei.

În ultima săptămână, forțele ruse au făcut progrese limitate în capturarea acestor orașe; în schimb, Rusia și-a sporit bombardarea nediscriminată a zonelor urbane, ceea ce a dus la distrugeri pe scară largă și la un număr mare de victime civile.

Este probabil că Rusia va continua să-și folosească armamentul greu pentru a sprijini atacurile asupra zonelor urbane, deoarece încearcă să-și limiteze propriile pierderi deja considerabile, cu prețul altor victime civile.

COntiuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img