sâmbătă, 25 martie, 2023

A avut o viata mai ceva ca o telenovela. A divortat dupa 18 ani de casnicie, a ramas singura cu trei copii, apoi l-a cunoscut pe PRESEDINTE si a fost cea mai frumoasa mireasa. Acum are 47 de ani, 6 copii si s-a schimbat complet

Publicat:

A avut o viata mai ceva ca o telenovela. A divortat dupa 18 ani de casnicie, a ramas singura cu trei copii, apoi l-a cunoscut pe PRESEDINTE si a fost cea mai frumoasa mireasa

Angelica Rivera, cunoscuta actriţă de telenovele mexicane, este acum una dintre cele mai frumoase soţii de preşedinte din întreaga lume.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling, scrie poatenustiai.ro.
Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela “Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela “La Duena” (“Stăpâna”), difuzată de Antena 1.

Au urmat multe roluri în telenovele de succes, ultima oară a fost văzută pe micile ecrane de la noi în telenovela difuzată de Acasă, “Tequila cu suflet de femeie”.

Dacă în lumea serialelor de televoziune, întregistra succes după succes, în viaţa personală lucrurile erau departe de a fi roze. În 2008 Angelica a terminat o relaţie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete.

În acelaşi an, în 2008, cursul vieţii avea să i se schimbe însă pentru totdeauna. Actriţa a acceptat să fie imaginea campaniei “300 compromisos cumplidos” (“300 de promisiuni împlinite”), organizată de Guvern, alături de guvernatorul Mexicului.

După terminarea campaniei, Angelica Rivera şi Enrique Peña Nieto au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună, pentru ca la începutul anului 2010 tânărul guvernator al Mexicului să-i ofere inelul de logodnă în cadrul unei vizite la Vatican.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite