miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident grav in localitatea vasluiana Vulturesti: un sofer este sub influenta bauturilor alcoolice – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Garda II Negrești a intervenit in seara zilei de duminica, 5 februarie, cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Vulturești,  comuna Vulturești.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. 
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat și răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto si pasagerul din dreapta fiind evacuați.
Cele două persoane au fost evaluate, pasagerul a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Conducătorul auto a refuzat primul ajutor.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști. 

Stirea initiala : Accident rutier in loc. Vulturesti, com. Vulturesti, autoturism rasturnat pe cupola inafara partii carosabile, cu doua persoane constiente ce s-au autoevacuat. FI: 1 A2003 si 1 EPA cu 7 subofiteri. La fata locului o persoana a refuzat examinarea si ce-a de a doua persoana ( conducatorul auto) este examinat medical la fata locului, refuzand transportul la spital. Acesta a fost preluat de politie fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img