Accident grav pe A2: trei morti si doi raniti

Publicat:

Accident tragic, în aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui. Un copil de cinci ani si parintii sai au murit dupa ce masina în care se aflau a intrat sub remorca unui TIR. Alti doi copii, de patru si sase ani, aflati pe bancheta din spate, au fost grav raniti în accident si se afla acum la Spitalul Floreasca, din Capitala.

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un copil de cinci ani si parintii sai au murit, în aceasta dimineata, dupa ce masina în care se aflau a intrat sub remorca unui TIR. Fratii copilului, aflati pe bancheta din spate, au fost grav raniti si au fost dusi la spital.

Tragicul accident s-a produs în jurul orei 2:00, pe autostrada Bucuresti-Constanta. Masina în care se aflau doi adulti si trei copii se îndrepta spre mare, cand soferul a pierdut controlul masinii si a intrat sub un TIR.

„A pierdut controlul asupra masinii si a intrat în coliziune cu semiremorca unui asnsamblu de vehicule care stationa regulamentar pe banda de urgenta a autostrazii pentru depanarea unei defectiuni tehnice. Era semnalizata ca atare, cu triunghi reflectorizant, montat la distata regulamentara”, a spus Ionut Dumbrava, inspector Biroul de politie A2.

Martorii spun ca masina ar fi derapat din cauza unei bucati de cauciuc aflata pe sosea.

„Probabil TIR-ul a facut o explozie la cauciuc si din cauza asta s-au împrastiat bucati de cauciuc pe strada, noi am luat o bucata de cauciuc, a scapat în radiatorul masinii noastre, iar cel din urma a venit cu viteza si probabil ca nu a mai putut sa evite. A intrat în parapet si asa a început sa mearga serpuit pe strada”, povesteste un martor.

Soferul autoturismului a murit pe loc. Sotia acestuia si unul dintre copii, pe care îl tinea în brate, au decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor.

Singurii supravietuitori sunt ceilalti copii ai familiei, ambii în stare grava la spital.

„Unul dintre copii e în stare foarte grava, cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, traumatism toracic si abdominal, e la Terapie Intensiva. Celalalt copil, dupa investigatii, a fost trimis la Grigore Alexandrescu pentru supraveghere si continuarea tratamentului”, a spus Moldoveanu Raluca, medic la Spitalul Floreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img