Actiune cu efective marite a IPJ Vaslui – FOTO

Publicat:

În dimineață zilei de sambata, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 15 percheziții domiciliare, la adrese de pe raza municipiului Bârlad și a orașului Murgeni, județul Vaslui.

Sambata, 30 aprilie 2022, peste 110 polițiști și 40 de jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din municipiul Bârlad și orașul Murgeni.

În cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii vasluieni urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău “Alexandru cel Bun”.

CONTEXT:  Perchezițiile au loc în Municipiul Bârlad – cartier Podeni, acolo unde este instituită și zonă de specială de siguranță publică. Perchezițiile se desfășoară în cadrul unor dosare penale (lovire sau alte violente, amenintare, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice), întocmite ca urmare a unor conflicte intre mai multe persoane, din perioada 2021-2022.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img