ACTUAL: Masina politiei acrosata de TREN la FLORENI

Publicat:

ACTUAL: Masina politiei acrosata de TREN la FLORENI

Astazi in jurul orei 15:09, politistii vasluieni au primit o sesizare la numarul de urgenta 112 despre faptul ca un tren marfar care circula pe relatia MurgeniZorleni, la trecerea la nivel cu calea ferata aflata in localitatea Floreni, suburbie a orasului Murgeni, a acrosat un autovehicul.

Din primele cercetari efectuate de politistii Biroului Drumuri Nationale si Europene a rezultat faptul ca Andrei.G, de 25 ani, din judetul Bistrita – Nasaud, lucrator in cadrul Politiei orasului Murgeni, conducea un autovehicul de serviciu, iar la trecerea la nivel cu calea ferata simpla fara bariere a redus viteza, insa nu a oprit in conditii de siguranta. Autovehiculul a fost acrosat de locomotiva, a fost impins pe partea carosabila aproximativ 3 m, iar apoi s-a rasturnat.

In autovehicul se mai afla un politist, in varsta de 24 ani, care isi desfasoara activitatea la Politia orasului Murgeni.

Cei doi au fost preluati de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Vaslui si transportati la Spitalul municipal de Urgenta Barlad pentru investigatii medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca nu a consumat bauturi alcoolice.

Cercetarile sunt continuate pentru clarificarea imprejurarilor in care s-a produs acest accident de circulatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img