vineri, 19 aprilie, 2024

Reactia consilierului local Sorin Raducanu : “ Administrația din Bârlad, condusă de o clică nocivă: evidențe ale necompetenței, ignorării și propaganda personalității ‘ – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Textul pare să prezinte o critică la adresa administrației din Bârlad, condusă de către o clică extrem de nocivă, formată din membri ai facțiunii PNL-iste. Autorul acuză această clică că a condus la transformarea Bârladului într-un șantier mizerabil și la probleme semnalate de cetățeni, cum ar fi atacurile câinilor, restricțiile de acces în primărie și nerezolvarea petițiilor. Autorul mai acuză clica de a folosi dezinformarea, minciuna și ignorarea opoziției, precum și de a face propaganda cultului personalității. În final, autorul se întreabă "Dum possum resistere?" (pot eu să rezist?) și se identifică ca fiind un consilier local PSD, Sorin Răducanu.

"Cu privire la informațiile din articolul d-nei Mihaela Niculescu… Aceasta este maniera în care acționează cei doi avocați, de profesie, și membri ai unei facțiuni pnl-iste, care nu mai respectă absolut nicio ideologie/doctrină, ci doar “poruncile” BOIERULUI! Administrația bârlădeană este condusă, de 7 ani, de această clică extrem de nocivă pentru bârlădeni și democrație! În Consiliul local trec toate proiectele, inițiate de ȘEF, cu voturile celor 8 camarazi, din facțiune, acompaniat de cei trei usr-isti, care au uitat de sloganurile folosite în campanie împotriva ,,hoției”, ,,corectitudinii”, devenind cei mai docili și maleabili membri ai coteriei! Lucrări făcute alandala, care au transformat Bârladul într-un șantier mizerabil, fără organizare și supraveghere, câinii care atacă cetațenii, făcând victime a căror viață este pusă în pericol, restricțiile de acces în primărie, refuzul de a răspunde în termen legal la petiții, nerezolvarea unor probleme stringente semnalate de cetățeni, folosirea dezinformării, minciunii, in mod obsesiv, ignorarea cu obstinență a amendamentelor opoziției, propaganda cultului personalității, prin numeroasele postări în care apare marele ctitor al modernizării Bârladului, toate acestea demonstrează/indică competența, valoarea și responsabilitatea clicii care stăpânește Primăria Bârlad. Dum possum resistere?

Consilier local PSD Sorin Răducanu "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img