sâmbătă, 24 februarie, 2024

USR VASLUI:Votul, un exercițiu democratic cand #aicucine

Distribuie:

Publicat:

De prea multe ori votul dat a fost unul negativ, însă de această dată avem cu cine vota. Oameni obișnuiți, care nu au mai făcut politică până acum au ales să intre în politică pentru a provoca ei schimbarea pe care o vor de la această țară.
A trecut mai bine de un sfert de secol în care ne chinuim să învățăm democrația, adică acea formă de organizare și conducere a unei societăți prin care poporul își exercită puterea. Pe 11 decembrie prin votul nostru le dăm puterea celor care considerăm că ne reprezintă interesele, dorințele și așteptările referitoare la conducerea țării.

Neparticiparea la vot nu înseamnă că nu faci politică, ci înseamnâ că îi lași pe aceeași oameni care și-au dat dovada competenței, a cinstei si a responsabilității atâta timp. Căutați oamenii care vă cer votul și puneți ștampila pe aceia care se apropie cel mai mult de dorințele și asteptările dumneavoastră, iar apoi criticații când greșesc si apreciații când reușesc. Doar prin acest dialog tensiunea dintre clasa politică și popor se va reduce, iar administrarea țării va fi pusă pe baze solide.

Uniunea Salvați România are candidații cinstiți, competenți si responsabili care să poată pune în slujba comunității competențele si energia lor.

#acumaicucine

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img