joi, 25 aprilie, 2024

Adelina Nica, despre motivele despărțirii de Mihai Costea. Cu ce a greșit fotbalistul în relație

Distribuie:

Publicat:

Adelina Nica și Mihai Costea au decis anul trecut să se despartă, asta atunci când toată lumea se așteaptau ca aceștia să ajungă în fața altarului. În direct la Xtra Night Show, fosta iubită de fotbalist a spus care au fost motivele ce au dus la separare.

Când nimeni nu se aștepta, Adelina Nica și fotbalistul Mihai Costea, cunoscut drept și Nilă, au decis să se separe, iar fosta iubită a jucătorului își crește acum de una singură copilul pe care îl are împreună cu el.

Invitată în direct la Xtra Night Show, Adelina Nica a mărturisit de ce au ajuns să se destrame și fiecare să o ia pe drumuri separate, asta atunci când mulți credeau că se pregătesc de nuntă.

”Sunt foarte multe motive și cred că ne-ar trebui o lună să vorbim în fiecare seară. Din cauza unor prostii pe care Mihai le-a făcut de-a lungul timpului, o lungă perioadă de timp. Când s-a aflat de aceste prostii pe care le făcea, nu pot să zic acum. Dacă mă înșela era mai bine. El făcea niște prostii în general fără ca nimeni să știe”, a spus Adelina Nica la Xtra Night Show.

Fără a spune exact despre ce ”prostii” este vorba, Adelina Nica a mărturisit că ulterior apropiații iubitului ei au încercat să dea vina pe ea pentru problemele pe care el le avea, aceștia susținând că ea nu a fost alături de el pentru a-l ajuta și pentru a-l pune pe drumul cel bun.

”Atunci când s-a aflat ce făcea el, cei din partea lui au crezut că eu știam, că i-am ținut apărarea, am fost trasă la răspundere gratuit”, a mai zis Adelina Nica la Antena Stars.

Apropiații lui Mihai Costea, atitudine diferită față de fiul ei și al fotbalistului

Bruneta mai spune că apropiații lui Mihai Costea au avut o atitudine foarte dură față de ea, dar și de fiul pe care îl are cu fotbalistul. Familia jucătorului nu s-a mai interesat deloc de cel mic, cu toate că este băiatul pe Nilă îl are cu fosta sa parteneră de viață.

Ea mai spune că Zian, fiul lor, va afla tot ce s-a întâmplat, ce a făcut tatăl lui și de ce s-a ajuns la despărțire atunci când va înțelege acest lucru, deoarece nu vrea să-i ascundă nimic din trecut.

”Să nu dai tu un telefon să te interesezi de Zian, doar pentru chestia asta. Nu e nimeni vinovat că Mihai a greșit, mai ales Zian. El o să crească, iar la un moment dat va știi tot de la mine, cu subiect și predicat. Nu se pune problema de infidelitate”, a mai zis Adelina Nica în direct.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img