Adevaratul motiv pentru care sefa ATI de la Orastie a ales sa demisioneze: primele explicatii oficiale

Publicat:

Demisia șefei ATI de la Spitalul Orăștie, Lorena Ehim, a agitat spiritele în spațiul public. Mulți au condamnat gestul medicului, însă Spitalul din Orăștie vine cu o serie de explicații și arată că medicul a făcut această alegere pentru că se teme că-și va infecta copilul cu noul coronavirus.

”Dată fiind situația publică cu care s-a confruntat Spitalul Municipal Orăștie, sunt necesare anumite precizări: este adevărat că 5 asistente și 6 infirmiere și-au înaintat demisiile și în urma discuțiilor purtate cu acestea, toate au revenit asupra deciziei.

Temerile de îmbolnăvire le-au indus panica, necunoscând de fapt situația stocurilor de materiale de protecție.

Le-au fost comunicate situațiile reale, ceea ce a și îndepărtat aceste temeri.

Toată echipa regretă situația, însă suntem o echipă și mergem mai departe împreună.

Doamna doctor a decis să păstreze valabilitatea demisiei, nu din motive de echipare ci din motive personale fundamentate și care efectiv au împiedicat-o să meargă mai departe. Când ești în situația de a alege între viața copilului și carieră, cred că, majoritatea dacă nu cumva toți, am fi ales la fel.

E adevărat că acest act a luat prin surprindere pe toată lumea, dar doamna doctor și-a manifestat regretul lipsei de comunicare astfel încât spitalul să nu treacă prin astfel de momente.

Întreaga echipă are suportul nostru și la fel și doamna doctor cu care am colaborat și lucrat foarte bine mai bine de 5 ani de zile.

Dați-mi voie, în calitate de manager să îmi manifest regretul unei astfel de încercări.

Mulțumesc tuturor pentru susținere și sprijin necondiționat!

Să ne ajute bunul Dumnezeu să depășim cu bine această criză!!!”, arată Spitalul din Orăștie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img