sâmbătă, 25 martie, 2023

Afla ce spune zambetul tau despre tine.

Publicat:

Vrei sa ai succes in afaceri, sa nu mai ai loc in agenda de atatea evenimente si sa ai aprte de mai mult romantism in viata ta? Zambetul ar putea fi o solutie. Vezi ce spune zambetul despre tine.

O fata zambitoare poate atrage mai mult decat admiratori, deoarece spune multe despre tine. Daca zambesti cu toata gura, sincer si curat, oamenii afla despre tine ca esti o fiinta simpatica, inteligenta si care merita sa fie cunoscuta mai bine.
Ochii spun multe atunci cand zambesti

Majoritatea oamenilor se uita la gura atunci cand cineva zambeste, dar, de fapt, ochii sunt cei care spun adevarul, deoarece oamenii pot zambi in tot felul de situatii: de furie, frica, rusine, confuzie, sau pentru a ascunde adevarul.

Muschii din jurul ochilor nu pot fi fortati sa para fericti, spre deosebire de cei ai gurii. Cand cineva zambeste pe bune, obrajii li se ridica si pielea din jurul ochilor se increteste.

Zambetul te ajuta in cariera

Pe plan profesional, un zambet transmite incredere si profesionalism, iar oamenii care emana optimism sunt in general mai deschisi si flexibili in gasirea de solutii.

Zambetul te face mai sanatoasa

Cand zambesti, creierul tau iti transmite semnale pozitive in tot corpul, ceea ce te face sa te simti mai bine.
SursaCe spune zambetul despre tine – Sanatate | Unica.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite