vineri, 29 martie, 2024

Ai o singura orhidee, dar ti-ar placea ca aceste flori sa-ti umple casa? Foloseste acest ingredient banal din bucatarie, iar intr-o luna te vei bucura de o inflorire extrem de bogata!

Distribuie:

Publicat:

Daca iti plac orhideele, insa renunti la ele pentru ca nu stii cum si le ingrijesti sau crezi ca nu ai suficiente resurse financiare pentru a-ti decora interiorul cu aceste flori, venim sa-ti descoperim o metoda perfecta de a trasforma o singura orhidee in o suta de bucati.

Visezi ca pe pervazul tau sa vezi o adevarta galerie de flori? Pentru a obtine aceasta minunatie nu ai nevoie de o suma enorma de bani pentru a cumpara zeci de tipuri de flori!

Stim cu totii ca usturoiul este un puternic remediu pentru organism, dar poate nu stiti cat este de util pentru orhidee.

Usturoiul stimuleaza in mod activ inflorirea orhideei. Este suficient sa pregatiti un amestec special de usturoi, acid succinic si apa, astfel incat planta sa infloreasca in mod regulat si sa va ofere flori superbe.

Ai nevoie de:

-un litru de apa

-trei catei de usturoi

-un vas din sticla

-o pastila de acid succinic.

Cum pregatesti solutia:

1. Dizolva pastila de acid succinic in apa fierbinte.

2. Marunteste usturoiul cu un cutit si adauga-l in solutia pregatita, deja rece.

3. Toarna lichidul intr-un borcan si lasa sa stea 24 de ore.

4. Strecoara solutia obtinuta si uda cu ea orhideea prin metoda scufundarii ghivechiului. Procedeul se foloseste o data pe luna. Rezultatele vor aparea curand.

Pentru mai multe detalii urmariti clipul de mai jos:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img