vineri, 19 aprilie, 2024

Alexandru Bobicioiu confirmă despărțirea de Simina Loica. Primele declarații

Distribuie:

Publicat:

La doar câteva zile după ce și-au asumat public relația, Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit, iar acum informația a fost dată chiar de el. După postările cu subînțeles făcute de cei doi și care făceau referire la separare, acum tânărul a mărturisit că nu mai formează un cuplu. 

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit, iar tânărul a confirmat acum că într-adevăr el și partenera sa nu mai sunt împreună, după două luni și jumătate de relație.

Alexandru Bobicioiu a confirmat despărțirea de Simina Loica. Nu mai formează un cuplu

Seara trecută, aceștia au publicat mai multe mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare unde dădeau semne că nu mai sunt împreună, iar lucrurile s-au întâmplat așa cum am crezut. Alexandru Bobicioiu le-a mărturisit urmăritorilor săi că nu mai are o relație cu Simina, iar motivul despărțirii e faptul că aceștia nu se mai înțelegeau.

Totodată, fostul iubit al Siminei Loica mai spune că amândoi aveau gândiri diferite și nu se puteau pune de comun acord.

Mai mult de atât, Alexandru Bobicioiu mărturisește că îi pare rău că această relație s-a terminat și că nu au putut să aibă un viitor împreună, dar va merge mai departe în viață și fără Simina Loica.

”Nu ne mai înțelegeam. Aveam gândiri diferite (…) Asta e, viața merge înainte. Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac”, a zis Alexandru Bobicioiu într-un live pe Instagram.

Alexandru Bobicioiu: ”Ne e bine ca și prieteni”

Alexandru Bobicioiu a continuat șirul declarațiilor după ce a făcut publică informația că nu mai formează un cuplu cu Simina Loica. El a mai mărturisit că nu crede că va mai exista vreo șansă de împăcare.

Tânărul mai precizează că el și Simina Loica au rămas prieteni după despărțire și susține că le e bine așa

”Nu cred că mai există șanse de împăcare, nouă ne e bine ca și prieteni”, a mai zis el.

Vă reamintim că, Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au cuplat după ce ea s-a despărțit de Alexandru Zănoagă, cel cu care tânăra are și un copil. În luna septembrie a acestui an, Alexandru Bobicioiu și Alexandru Zănoagă vor intra în ring, într-o competiție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img