joi, 25 aprilie, 2024

Alimentul cu care Andreea Marin a reușit să slăbească. Vedeta a dat jos multe kilograme: „Pot renunța la orice”

Distribuie:

Publicat:

La vârsta de 47 de ani, Andreea Marin arată foarte bine și are o siluetă de invidiat. Ei bine, vedeta a mărturisit care este alimentul cu care a reușit să slăbească. Faimoasa jurnalistă a dat jos multe kilograme.

Pentru spectacola.ro, Andreea Marin a dezvăluit care este alimentul care a ajutat-o să slăbească și să arate atât de bine. Faimoasa vedetă a dat jos mai multe kilograme și a făcut sacrificii să aibă o siluetă de invidiat.

Cu ce aliment a reușit Andreea Marin să slăbească

Andreea Marin a mărturisit că alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza. Ea consumă des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Faimoasa jurnalistă a mai spus că a renunțat și la dulciuri, pierzând astfel șapte kilograme. Ea consideră că nu există nu se poate și are foarte multă voință să facă orice își propune.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Vedeta a reușit să elimine șapte kilograme

Pentru sursa citată, Andreea Marin a declarat că a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist și a ajutta-o extrem de mult să slăbească. De la începutul anului a reușit să elimine șapte kilograme.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img