joi, 28 martie, 2024

AMESTECUL UIMITOR care iti CURATA COLONUL de toxine

Distribuie:

Publicat:

Curatarea colonului este o procedura comuna inca din Grecia Antica, ce a devenit populara in restul lumii abia in anii 1920-1930. Procedura de curatare a colonului a aparut dupa ce multe persoane s-au autointixicat.

Mai precis, alimentele si carnea care nu au fost bine digerate, au condus la acumularea de mucus in colon, care a creat aparitia toxinelor otravitoare si periculoase pentru organism, cauzand simptome ca nivelul scazut al energiei, cresterea greutatii, oboseala si migrenele. Daca procedura de curatare se bazeaza pe legume si fructe, trebuie sa alegi produse care au un continut ridicat de fibre si alti nutrienti. In randurile de mai jos iti vom oferi o reteta pentru curatarea colonului, extrem de bogata in vitamine, nutrienti si fibre, cu ajutorul careia toate toxinele din organism vor fi eliminate.

Curatarea colonului cu mere – Reteta:

Ingrediente:

1 mar

1 lingura de seminte de in maruntite

1 lingura de seminte de chia

1 lingurita de miere

1 cana de apa

Mod de preparare: Amesteca toate ingredientele, cu exceptia semintelor de chia, in blender. Apoi adauga amestecul in pahar si pune semintele de chia. Amesteca bautura pentru inca 5 minute, pana cand semintele de chia incep sa se extinda.  Consuma aceasta bautura de 2 ori pe zi, timp de 15-20 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img