miercuri, 24 aprilie, 2024

Analiză: Destinaţiile asiatice Thailanda, Bali, Malaezia, Singapore revin în căutările românilor pentru sezonul de iarnă

Distribuie:

Publicat:

Destinaţiile asiatice Thailanda, Bali, Malaezia, Singapore, preferate de români în perioada pre-pandemică pentru vacanţa de iarnă, revin în topul căutărilor pentru sezonul 2022-2023 pe măsură ce au redevenit accesibile după ridicarea totală a restricţiilor sanitare, se arată într-o analiză a TUI TravelCenter, franciza în România a Grupului TUI, cel mai mare turoperator la nivel Mondial. Un sejur de Revelion de 7 nopţi cazare cu mic dejun şi transport într-o destinaţie exotică porneşte de la 1.150 euro/persoană în Thailanda (Phuket) şi poate ajunge la 6.500 euro/persoană în Maldive.

„Destinaţiile asiatice Thailanda, Bali, Malaezia, Singapore, preferate de români în perioada pre-pandemică pentru vacanţa de iarnă, revin în topul căutărilor pentru sezonul 2022-2023 pe măsură ce au redevenit accesibile după ridicarea totală a restricţiilor sanitare”, se arată într-o analiză a TUI TravelCenter, franciza în România a Grupului TUI, cel mai mare turoperator la nivel mondial, potrivit News.

Astfel, e de aşteptat ca ţările asiatice să domine clasamentul destinaţiilor favorite în următoarele luni, alăturându-se pe lista celor în care românii au putut călători şi în 2021, aşa cum sunt Dubai, Egipt, Maldive, Mauritius şi Zanzibar.

“Este complicat de prezis în acest moment o destinaţie-vedetă a sezonului de iarnă 2022-2023, pentru că trebuie să privim lucrurile din două perspective: a preţului şi a luxului. Turiştii pentru care preţul e principalul criteriu după care se ghidează când decid unde merg în vacanţă se orientează mai ales spre Thailanda şi Bali în Asia, dar şi spre Mexic, Republica Dominicană şi Cuba în America Latină. Pentru românii care caută vacanţe de lux unde bugetul nu este neaparat un criteriu, topul arată diferit, Mauritius, Maldive, Zanzibar şi Seychelles fiind favorite”, afirmă Ştefan Leontin Joos, CEO TUI TravelCenter.

Continuarea pe stirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img