vineri, 19 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, în lacrimi- tocmai a aflat că a pierdut sarcina

Distribuie:

Publicat:

Sfârșit de an plin de durere pentru Nicolae Stanciu și soția sa! Fina Anamariei Prodan, Andreea, a pierdut sarcina, după mai multe probleme medicale. În urmă cu o săptămână, soția lui Nicolae Stanciu, Andreea, a fost internată de urgență la un spital din Cluj. Fotbalistul a venit de urgență în România pentru a-i fi alături soției în „cele mai grele zile”, așa cum chiar el a transmis.

Deși cei doi au încercat să-și țină problemele departe de ochii lumii, s-a aflat și motivul pentru care Andreea a ajuns la spital. Din păcate, fina Anamariei Prodan a pierdut sarcina! Fătul s-a oprit din evoluție din cauza unor probleme medicale mai vechi ale celei care visa să fie mamă. Sarcina a fost una cu probleme, Andreea fiind consultată încă de când a aflat că este însărcinată de mai mulți medici din România, potrivit prosport.ro.

La începutul lunii decembrie, situația s-a agravat, iar Nicolae Stanciu a fost nevoit să se învoiască de la ultimul meci al stagiunii pentru Slavia și să vină în România pentru a-i oferi sprijin soției sale. Vestea a venit ca un trăsnet și pentru toți apropiații lor! Nicolae Stanciu și Andreea s-au căsătorit religios în vara anului 2019, la Alba Iulia, la un an după cununia civilă.

Și Anamaria Prodan a pierdut o sarcină

Nașa celor doi, Anamaria Prodan, ascunde aceeași dramă. În anul 2013, chiar în Vinerea Mare, impresara, însărcinată în 3 luni, a ajuns la spital. Medicii i-au spus că bebelușul pe care îl purta în pântece a murit, iar Laurențiu Reghecampf a primit vestea înainte de un meci.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img