sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ancheta la Politia Dolj, dupa ce doi politisti au fost fotografiati dormind in masina de serviciu

Distribuie:

Publicat:

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a dispus efectuarea unei anchete in cazul a doi politisti din Craiova care au fost fotografiati dormind in masina de serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei doi politisti au fost surprinsi, duminica, de un craiovean, in timp ce dormeau in masina de serviciu pe care o parcasera pe un drum mai putin circulat.
Unul dintre ei dormea pe scaunul soferului, celalalt in spatele sau. Cel care i-a vazut i-a fotografiat si a publicat imaginile pe o retea de socializare.
Dupa publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt politistii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificari urgente de catre organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situatiei. In masura in care se vor constata incalcari ale Codului de etica si deontologie profesionala sau ale altor proceduri si prevederi legale ce reglementeaza activitatea Politiei, se vor dispune masuri in consecinta, intrucat managementul institutiei noastre nu tolereaza astfel de comportamente“, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Catalin Dochia, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img