joi, 18 aprilie, 2024

Andreea Balan a recunoscut totul. Cum s-a “combinat” cu George Burcea, dupa ce se despartire de iubitul american

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan si George Burcea au facut dezvaluiri din… intimitate. Cei doi indragostiti si-au adus aminte de primele intalniri si povestesc cum a inceput povestea lor de dragoste.

Totul a inceput acum cativa ani, cand Andreea Balan filma clipul piesei “Rece”. George Burcea era un tanar student pe atunci, iar el a fost primul care a simtit o conexiune.

“Eu fiind student in anul II la facultate si barbat fiind, eu am simtit o alta conexiune. Dar peste 1 an am inceput sa vorbim… 7 luni asa. Am schimbat numerele de telefon”, au spus cei doi pentru “Acces Direct”.

Chiar daca si Andreea Balan a simtit “fluturasii” nu a dorit sa inceapa o relatie pentru ca nu s-a simtit pregatita:“Eu am stiut ca el este”, a spus blondina.

“Am pastrat legatura, am vorbit la telefon si m-a invitat la piesele de teatru in care juca. Si la un moment dat, cand am simtit eu ca gata sunt pregatita, am venit la piesa de teatru. Si de atunci am actionat. Dar nici atunci nu i-am zis: tu esti alesul!”, si-a amintit Andreea Balan.

“2015, terminasem facultatea de teatru, eram tanar, efervescent, aveam tot viitorul inainte, m-a luat, m-a inchis aici in casa cu gardul asta de 7 metri…”, a spus George Burcea.

“Cand a venit la mine, prima noapte eu am tras obloanele… in buncar, noaptea se trag toate obloanele… gardul are 4 metri, s-a speriat”, a continuat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img