sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Raicu a vorbit despre copii: „Este chiar un gest egoist sa faci un copil daca nu indeplinesti niste conditii”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Raicu este foarte sincera cu ea insasi, dar si cu cei din jur. Frumoasa bruneta a suferit de depresie de ani buni si nu i-a fost rusine sa recunoasca acest lucru. Intrebata daca aceasta boala i-a fost declansata din cauza ca nu are o familie, fostul manechin si-a spus vehement parerea.

Andreea Raicu crede ca unii oameni se avanta sa-si intemeieze o familie, desi nu au ce sa le ofere copiilor. Vedeta iubeste copiii, dar nu crede in prejudecatile pe care le are societatea legata de varsta optima a unei femei pentru a deveni mama.

„Nu vreau sa par intr-un fel, ador copiii, dar cred ca un copil nu trebuie sa vina pe lume pentru ca e varsta, pentru ca asta iti impune societatea, trebuie sa vina din motivele unei familii potrivite si fericite. Nu este o jucarie! Este chiar un gest egoist sa faci un copil daca nu indeplinesti niste conditii”, a declarat Andreea Raicu intr-o emisiune tv.

Andreea Raicu a suferit de depresie

Andreea Raicu isi doreste ca oamenii sa isi dea seama ca depresia este intr-adevar o boala si sa nu mai aiba prejudecati. Multi barbati cu care fostul manechin a vorbit, de-a lungul timpului, i-au spus ca este, de fapt, ceva imaginar.

„Depresia este o boala, chiar daca multi spun ca nu exista, mai ales barbatii. Toti barbatii cu care am vorbit despre asta au zis ca e ceva imaginar, nu cred. Nu ai chef de nimic, nu ai energie sa faci ceva, numai cine trece prin asa ceva poate intelege”, a mai spus Andreea Raicu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img