joi, 23 martie, 2023

Angajari la Posta

Publicat:

Dupa valul de disponibilizari din vara, lucrurile par a fi intrat pe un fagas normal in Compania Nationala Posta Romana. S-au facut chiar si angajari.

[rssposition position='1673449089' template='list']

Patru factori postali si-au luat tolbele in gat si vor bate la portile satenilor din tot atatea comune sa le aduca pensiile, somajul sau corespondenta.

Disponibilizari si pierderi

Conducerea Oficiului Judetean de Posta Vaslui spune ca anul acesta nu s-au mai anuntat niciun fel de concedieri in randul salariatilor. Nu se poate vorbi de o redresare completa a companiei, dar au fost posibile angajari. „Eu zic ca s-a terminat cu disponibilizarile. Au plecat 7.000 de oameni la nivel national, iar de la Vaslui, 39, majoritatea la cerere. Noi nu putem functiona cu mai putini salariati decat avem acum. Din fericire, s-a rezolvat problema celor patru comune care nu aveau postasi inca din februarie. Este vorba de Puscasi, Padureni, Ivanesti si Fruntiseni. Am incadrat personal, pentru ca nu am avut cum face redistribuiri”, a spus Nicuta Marcu, directorul OJP Vaslui.

Din pacate, o parte din contractele pe care le-a avut Compania de Posta au fost reziliate. Cea mai grea lovitura pentru Oficiul de Posta Vaslui a fost cea a rezilierii contractului privind incasarea facturilor de la energie electrica. Luna de luna, se incasau peste 50.000 de facturi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite