marți, 16 aprilie, 2024

APDT Prahova – prezenţa la TTR ediţia de primăvară 2023

Distribuie:

Publicat:

În perioada 23-26 februarie APDT Prahova a participat, la târgul de turism al României de la Romexpo. Evenimentul s-a desfăşurat în pavilionul B2 iar standul APDT Prahova a avut numărul 54.

Apdt Ph a participat cu stând la care a promovat vacanţele în Prahova, prin pliante, calendare de evenimente şi prin informaţii şi oferte transmise în mod direct.

Prezenţi în standul APDT Prahova au fost o parte din membrii asociaţiei, Hipodromul Ploieşti, Primăria Oraşului Breaza alături de studenţii specializării economice ECTS anul I şi anul II din cadrul Universităţii din Ploieşti.

Casa Timiş din satul Chiţorani al comunei Bucov din Prahova şi-a declarat intenţia de a deveni membru al Asociaţiei noastre.
Casa Timiş este un superb conac aflat în mijlocul viilor prahovene cu crama proprie.

De la standul APDT Prahova s-au putut achiziţiona mărtişoare hand-made de la Anda Mănescu.

Standul APDT Prahova a fost vizitat de Ministrul turismului, de secretarii de stat pentru turism, de jurnalişti şi colegi din domeniul turismului, şi de Miss Univers România nelipsită în ultimele ediţii ale târgului de turism.

Ducu Bertzi a susţinut câteva concerte live în prima zi a târgului, pentru vizitatori.

Prima zi de târg a fost una aglomerată, mulţi vizitatori au trecut pragul târgului, foarte mulţi şi-au achiziţionat deja oferte pentru vara 2023.

A doua zi de Târg a început cu sesiunea de întrebări şi răspunsuri cu privire la înfiinţarea OMD-urilor care a fost condusă de dna secretar de stat Tudorita Lungu. "E necesar sau nu să avem OMD ?" " E obligatoriu sau nu ?" "Cât de greu este să pui în acelaşi organism sistemul privat cu cel public ?" "Este bine să avem instituită taxa de promovare pe care să o reinvestim în turism ?" " Votul este proporţional cu suma depusă sau nu ?" Au fost doar o parte din întrebările dezbaterii de la şedinţă.

A treia zi de târg a fost plină de turişti dornici de plimbări şi informaţii legate de obiectivele turistice din Prahova. La standul APDT Prahova am avut degustare de vin de la crama Gramofon Wine.

Chiar şi în a patra zi de târg, vizitatorii au luat cu asalt standurile expozanţilor, dornici de informaţii din domeniul turismului.

În perioada care urmează, APDT Prahova va participa la târgurile de turism internaţionale din Berlin şi Paris.

Între 7-9 martie la Berlin va avea loc ITB Berlin. ITB Berlin este cel mai mare târg de turism din lume. Printre companiile reprezentate la târg se numără hoteluri, birouri de turism, touroperatori, furnizori de sisteme, companii aeriene şi companii de închirieri auto. ITB Berlin are loc anual în martie la Messe Berlin.

Următorul târg internaţional la care APDT participă alături de MAT în standul României este MAP-Paris care se va desfăşura în perioada 16-19 martie 2023. Cu mai mult de 100.000 de vizitatori în fiecare an, această manifestare este cel mai important târg internaţional de turism din Franţa adresat publicului larg.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru în consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru OMD, şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte FAPT.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img