sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Casa Romano-Chineza are filiala la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Incepand de astăzi, Casa Romano-Chineză are filială şi la Vaslui, iar preşedintele acesteia va fi Ionel Ştefănică Armeanu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui. 
Evenimentul, iniţiat de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, s-a desfăşurat în prezenţa lui Li Ming, consul politic al Ambasadei Republicii chineze la Bucureşti şi a lui Gabriel Ghelmegeanu, vicepreşedintele Casei Romano-Chineze. Organizaţia are rolul de a mobiliza cat mai mulţi oameni de afaceri sau din alte domenii de activitate, persoane juridice sau organizaţii neguvernamentale, pentru a pune în practică proiecte menite să relanseze economia unui judeţ care este considerat a fi unul dintre cele mai sărace din ţară. 
„Este un demers pentru o oarecare dezmorţire atat pentru economie, cat şi pe plan politic. In acest fel putem să ne facem cat mai mulţi prieteni chinezi şi, de ce nu, oameni de afaceri din această ţară care să investească pe meleagurile noastre“, a declarat Ionel Ştefănică armeanu, preşedintele CCIA Vaslui. „Misiunea noastră este aceea de a pune elemente noi într-o colaborare mai veche. Dorinţa noastră este aceea ca oamenii de afaceri să investească şi în alte state, cum ar fi China.
 Avem datoria de a intensifica relaţiile de prietenie, de afaceri şi politice, pentru un succes reciproc“, a precizat Li Ming, consulul politic al Ambasadei Republicii chineze la Bucureşti. La eveniment au mai luat parte şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, oameni politici, autorităţi locale şi judeţene, dar şi şefi ale unor instituţii ale statului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img