joi, 23 martie, 2023

Audi Q5 declarat furat din Italia, descoperit la Albita-FOTO

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala unui barbat care incerca sa scoata din tara un autoturism marca Audi,  model Q5, declarat furat din Italia.

[rssposition position='1673449089' template='list']

In data de 23 martie, in jurul orelor 00.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, Vitalie M., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 36 ani, conducand un autoturism marca Audi, model Q5, inmatriculat in Italia.
Din studiul documentelor prezentate la controlul de frontiera s-a constatat ca autoturismul, nu are drept de circulatie pe drumurile publice din Romania, avand inspectia tehnica periodica expirata de la data de 20 ianuarie 2015.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare specifice, ocazie cu care s-a constatat ca certificatul de inmatriculare, eliberat de catre autoritatile din Italia, pentru autoturismul marca AUDI, model Q5 a fost furat din Italia la data de 16.02.2003 si procura eliberata la data de 07.02.2015, autentificata de un notar public italian este falsa. De asemenea, pe timpul cercetarilor s-a constatat ca seria de sasiu a masinii era modificata prin interventie mecanica asupra acesteia.Ca urmare a continuarii cercetarilor, in data de 31 martie, lucratorii nostri au primit confirmarea faptului ca pentru seria de sasiu reala a autoturismului este instituita o alerta pentru furt, introdusa de autoritatile italiene la data de 10.03.2015.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuavnt al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Vitalie M. lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania, uz de fals si furt.

 Autoturismul, in valoare de 88.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea definitivarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite