vineri, 19 aprilie, 2024

Aviz CTE Centura Barlad

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca in ziua de 19 iunie 2020, proiectul Variantei de ocolire a localitatii a trecut de cea mai dificila etapa in demararea efectiva a lucrarilor: obtinerea avizului comisiei tehnico-economice.

Vestea a venit in cursul zilei, la solicitarea primarului Dumitru Boros, de la oficialii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

"Discutiile purtate in urma cu circa doua saptamani, cand m-am deplasat la Bucuresti, au continuat aproape in fiecare zi. Insa, de la nivel central, stadiul proiectului a fost urmarit indeaproape, tot zilnic, de catre domnul ministru Nelu Tataru. Domniei sale, cat si conducerii CNAIR, care a inteles importanta uriasa a acestei investitii pentru locuitorii orasului, si nu numai, vreau sa le multumesc public. De-acum, emiterea autorizatiei de construire si semnarea ordinului de incepere a lucrarilor sunt simple formalitati, care vor fi indeplinite in cel mult doua saptamani", a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca licitatia organizata de CNAIR pentru executia lucrarilor a fost castigata de Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Tass Infra Logistic SRL Botosani, iar proiectant este Search Corporation SRL Bucuresti. Investitia este finantata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totala a contractului de finantare este de 186.686.985,54 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img