vineri, 29 martie, 2024

Barlad : Barbat retinut pentru 5 furturi, plasat sub control judiciar

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Barlad – Biroul de Investigatii Criminale au retinut un barbat in varsta de 37 de ani, din Barlad, judetul Vaslui, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt.  

Politistii Biroul de Investigatii Criminale Barlad au probat activitatea infractionala a unui barbat de 37 de ani, din Barlad, banuit de comiterea  a cinci infractiuni de furt.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii au stabilit faptul ca, in perioada aprilie – iunie, barbatul banuit ar fi savarsit mai multe furturi, in dauna unor persoane fizice si juridice, toate in zona pietei agroalimentare Sf. Ilie din municipiul Barlad. Au fost sustrase bunuri si obiecte in valoare de peste 2.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 80%, fiind restituit persoanelor vatamate.

In data de 18 iunie, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img