marți, 16 aprilie, 2024

BARLAD: IN PAS CU VREMURILE REISER SE MODERNIZEAZA!

Distribuie:

Publicat:

Dupa zeci de ani a ajuns si tehnica la Reiser SA, societatea detinuta de Consiliul Local Municipal Barlad.

 Dupa numirea noului manager, inginer Adriana Ursu, s-a confirmat si vorba ca “ omul sfinteste locul” aceasta reusind in doar sase luni sa faca ceea ce nu a facut fostul director, Florin Ghenghea in 17 ani de directorat pornind de la calitatea si numarul lucrarilor executate pana la achizitionarea de scule si masini.

Ieri, in curtea societatii Reiser SA a poposit un utilaj menit sa usureze munca angajatilor, fiind vorba despre o masina Iveco. Aceasta va fi utilizata in  transportul  bitumul si se poate fi basculata pe trei parti. Conducerea firmei a marturisit ca negocierile pentru procurarea acestei masini s-au purtat timp de o luna si criteriul prin care a fost achizitionata fiind selectia de oferta.
Pentru 2018  se mai are in vedere cumpararea unui tractor, o autoutilitara (atelier mobil) si a unei masini pentru transport personal alaturi de achizitionarea  unei noi statii de asfalt. Pana acum , “ vedetele bitumului” au fost tractorul cu remorca si un Saviem cu peste 28 de ani vechime. Asadar, daca exista vointa ca lucrurile sa functioneze exista si putinta, Reiserul fiind “ perla” Consiliulul Local si avand o cifra de afaceri de aproximativ in 2016 de 4.285.662 lei

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img