vineri, 29 martie, 2024

BARLAD : PROFESOR BRUSCAT CHIAR IN FATA PRIMARIEI

Distribuie:

Publicat:

Ion Ratiu spunea ” voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine!“ Dar putini sunt cei care inteleg mesajul ,iar lucrul acesta a fost demonstrat astazi.

Dezamagit de ceea ce s-a intamplat aseara , un profesor barladean si-a luat pancarda si a decis sa protesteze! Sa fie un exemplu pentru toti cei care au stat in fata televizoarelor si nu au iesit in strada. Un trecator nu a fost de acord cu gestul acestuia si a recurs la violenta .  

 “In timp ce ma aflam in fata Primariei Barlad un cetatean roman de etnie rroma, banuiesc, mi-a smuls,venind din spate, cartonul pe care scria “NUMAI DRACUL DA LEGI NOAPTEA” si l-a rupt.Am crezut ca asta a fost totul, ca va pleca. Dar dupa numai un minut s-a intors amenintator catre mine cerandu-mi sa plec acasa, sau la munca, adresandu-mi si injurii. M-am aparat si m-am repliat si i-am cerut sa inceteze ca altfel sun la 112.Nu s-a oprit si asa ca am sunat la 112. Mi s-a facut legatura cu Politia Barlad, am zis ce si cum si am fost invitat la Politie. sa fac plangere. Retineti: asta chiar in timp ce individul tot venea amenintator catre mine. Am avut noroc cu politistul local de serviciu la Primarie care a iesit pe scari, l-a apostrofat pe individ si l-a determinat sa ma lase in pace, ca am dreptul sa fiu acolo pe trotuar.Individul a plecat. Apoi la vreo jumatate de ora a venit un echipaj de politie, m-a legitimat, pe mine si pe inca o persoana, dar care n-a fost martora, am vorbit cu politistul local de la primarie, am patrulat prin centru si prin Piata Sfantul Ilie pt o eventuala identificare. Nu l-am gasit asa ca am plecat la sediul Politiei unde am facut plangere, si am vorbit cu politistul de caz Angheluta, Laurentiu “, a declarat pentru bzv, Constantin Ilas. Diseara cu incepere de la ora 18:00 este anuntat un protest pe reteaua virtuala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img