joi, 28 martie, 2024

BARLAD: UN GEST FRUMOS PENTRU DOAMNELE CARE AU CANCER

Distribuie:

Publicat:

E atât de ușor sa faci bine! După acest principiu s-a ghidat si Mihaela  Marcovici In varsta de 28 de ani,  specialist micropigmentare din Barlad.  
 
Inimoasa barladeanca nu a rămas de piatra la suferintele  prin care trec femeile diagnosticate cu cancer. Chimioterapia, radioterapia sunt proceduri dureroase care lasă urme atât psihice cat si fizice.  Aceasta  vrea sa le ofere doamnelor  care au trecut prin aceste experiențe traumatizante , o clipa de fericire. Fără sa le ceara niciun ban  va încerca sa le redea încrederea in ele. Pacientele vor beneficia de micropigmentare sprancenelor, buzelor sau ochilor!  
 „ Ideea, daca pot spune asa sau ceea ce m-a  determinat sa fac acest lucru  este pierderea unei vecine la o varsta frageda, cancer de san! Era mama  a doua fete.  
  
 Lucrand intr-un salon de infrumusetare, am intalnit fel si fel de persoane, unele din pacate suferinde de aceasta boala necrutatoare , din pacate! Mi-am dorit de mai mult timp sa fac aceste mici bucurii , , insa nu stiam ce riscuri poate presupune ( pentru mine) , insa documentandu-ma , am ajuns la concluzia ca atat timp cat regulite de igiena/ sterilizare sunt respectate nimic nu este periculos. Trainer-ul meu preferat in domeniul micropigmentari  a ales si ea sa ofere  aceasta bucurie  acestor doamne, puternice. Procedura se realizeaza superficial, la 0,2mm in piele, in stratul bazal al epidermei. Pigmenti folositi sunt textati alergologic si nu pot avea reacti adverse.Ca sa le pot face micropigmentare trebuie sa aiba aceeptul medicului curant „ ne-a declarat Mihaela Marcovici. Doamnele interesate o pot suna  la numarul de telefon 0742072908 sau sa ii lase un mesaj pe pagina de socializare (Mihaela M. – Machiaj semipermanent).    
     
Intr-o lume dominata de stres, agitatie si alimentatie nesanatoasa, bolile grave, precum cancerul, sunt parca la ele acasa. Potrivit unor statistici, din pacate, anual in tara noastra sunt diagnosticate aproximativ 80.000 de cazuri noi de cancer. Mai crunt este faptul ca aproape 30.000 de decese sunt provocate de aceasta boala. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img