marți, 5 decembrie, 2023

Basescu face glume pe seama lui Rares Bogdan: ‘Va fi la fel de ridicol ca doamna Firea’

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, la România TV despre șansele pe care le-ar avea Nicușor Dan la primăria capitalei, dar și ce sfat i-ar da colegului său din Parlamentul European, Rareș Bogdan.

"De la București se dă semnalul, se dă impresia că a câștigat alegerile. Doar să fie alegeri în două tururi. Eu nu mai cred în varianta alegerilor în 2 tururi. Din atitudinea UDMR, îmi dau seama că s-a căzut la pace. S-a făcut un schimb cu susținerea alegerilor anticipate.

Noi ne gândim la alianțe, putem compensa dacă nu va fi votul în 2 tururi. Eu am spus că și mâine i-aș da votul lui Nicușor Dan. E un politician care se ocupă de București. Eu sper să reușească o alianță USR-PNL-PMP. Problema este dacă PNL cu USR se vor înțelege.

Vreau să vă zic un banc, înainte de a spune ce cred despre o eventuală candidatură a lui Rareș Bogdan la Primăria Capitalei. 'Gheorghe merge cu gloaba la targ.
– Cum trage calul asta la caruta, bade?
– D-apoi, nu prea trage.
– Da la plug, trage?
– Nu prea.
– O fi bun de calareala, atunci.
– N-as crede.
– Pai, atunci de ce l-ai adus sa-l vinzi?
– Nu l-am adus sa-l vand.
– Dar ce pacatele mele vrei sa faci cu el?
– Vreau sa-l fac de rusine'

Cam așa și cu Rareș Bogdan. El trebuie să înțeleagă că a sta la pupitru și a da din gură, nu e totuna cu a -i da unui oraș cu 2 milioane de locuitori căldură, transport, școli, spitale. La mine, cea mai grea funcție a fost cea de primar, dacă mă gândesc la viața politică.

Din simpatie, îi recomand lui Rareș Bogdan să nu se bage pentru că va fi la fel de ridicol ca doamna Firea", a declarat Traian Băsescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img